Експертен екип

Home / Експертен екип

Д-р Анна Йорданова

Food for Work

Д-р Анна Йорданова е специалист по хранене и диететика с професионалните интереси в областта на затлъстяването и метаболитни заболявания, онкодиетологията, психологията на храненето, лечебно хранене при различни заболявания от стомашно-чревни, сърдечно-съдови, бъбречни, до кожни, зъбен кариес и др.

Завършва медицина в Медицински Университет-София 2010 г. През 2008-2009г. се обучава в Медицински Университет Варшава, Полша. Специализира „Хранене и Диететика“ в Катедра по Хранене, Медицинска Екология и Хигиена, МУ София, където придобива познания не само по здравословно хранене, но и по здравословен начин на живот. Завършва магистратура 2014г. „Обществено здраве и здравен мениджмънт“ във Факултет по обществено здраве към МУ София.

Провежда обучения по здравословно хранене и Методът Евродиета за професионалисти, както и курсове за „Правилно хранене и здравословен начин на живот“ на пациенти.


Д-р Цветан Алайков

Super foods, food additives, and energy

Д-р Алайков завършва МА София през 1987г. и до 1992г.практикува като участъков лекар и като ординатор в I-во Вътрешно отделение в Хематологичен кабинет на Окръжна болница Сливен „Д-р Иван Селемински“.

От 1993г. до 2014г. работи в Окръжна болница „Св. Анна“ София – в Спешно отделение и Клиниката по Вътрешни болести и Хематологичен кабинет. Участва в конгреси по Хематология в България. От 2014 досега е Началник отделение „Клинична Хематология“ в Софиямед. От 21 години съчетава принципите на интегративната медицина и подкрепя своите пациенти с цялостни програми за възстановяне на организма през балансирано хранене и хранителни добавки.


Марина Байрактарова

Employee wellness and engagement, emotional balance

Дипломиран Психолог от СУ Св. Климент Охридски със сертификат за работа индивидуално и в група по метода на позитивната психотерапия. Марина притежава близо 10 години опит в областта на човешките ресурси, като близо половината от тях са в една от най-успешните компании в света, Кока- Кола Хеленик България. Опитът и включва реализирането на вътрешни HR проекти свързани с емоционалната интелигентност и  общуването през доверие.


Ивайло Соколов

Stretch & Move

Притежава над 20 годишен опит в областта на професионалния спорт в България и чужбина с акцент върху важността на движението и физическата култура  за развитието на един здрав и успешен човек. Работи в сферата на физическото здраве и кондицията с различни хора от различни области на живота, както и с професионални клубове за развитие на млади спортисти.